Calculator on-line
РУ | ROM

Lu-Vi 11:00 - 19:00

info@help24.md

mun. Chișinău, str. Bucuresti 23a
mun. Bălți, str. Decebal 10/1
Grija pentru cei bolnavi și vârstnici
ru / ro
Program de lucru: Luni-Vineri 11:00 - 19:00
caremd@yandex.ru
+7 (495) 504-23-95

Supraveghere video pentru persoanele în vârstă

Nu suntem indiferenți față de sănătatea rudelor noastre în vârstă, mai ales în rândul acestora momente când se află la o distanță de noi.

Mulți oameni au nevoie de îngrijire și îngrijire constantă. Și când nu există posibilitatea de a avea grijă de o persoană care are nevoie de ajutor, trebuie să vă adresați serviciului de vizită. Organizația noastră din Chișinău asigură îngrijirea persoanelor în vârstă prin plecarea unei asistente medicale în casă și în spital.

In legatura cu serviciul de vizitator de sanatate, care vine de 2 ori pe zi (o oră după-amiaza și seara 1:00), noi oferim servicii de video, care permite familiilor și prietenilor pentru a observa saloane. Echipamente modern vă va permite să țineți mereu la curent cu ceea ce se întâmplă și să răspundeți în timp util oricărei amenințări la adresa sănătății sau vieții celor dragi.

Principalul avantaj al serviciului nostru este operatorul care supraveghează starea pacientului în mod 24/7 și, dacă este necesar, solicită o ambulanță și rude sau echipa noastră operativă.

Costul serviciului este de 175 lei / zi.

Serviciul include:

  • asistenta medicala de 2 ori pe zi;
  • monitorizarea permanentă a bolnavilor de către operatorii noștri online.

Cum va ajuta supravegherea video în îngrijirea unei persoane în vârstă?

  • Fiind departe de casă, puteți afla imediat despre deteriorare starea de sănătate a rudelor sale și urgentă chemarea unei ambulanțe.
  • Dacă o persoană în vârstă are probleme de auz și din acest motiv nu puteți vorbeste cu el la telefon, vezi doar cum face lucrurile de pe ecran smartphone – acest lucru vă puteți proteja de anxietate nerezonabilă.
  • Folosiți camere de supraveghere pentru a monitoriza activitatea asistentei medicale. Viziunea faptului că o persoană este curată în mod corespunzător vă va ajuta să vă îndreptați spre alte lucruri și să nu vă gândiți la cele mai rele.
  • Monitorizarea teritoriului din apropiere – va permite instalarea camerelor video pentru a proteja rudele de încălcările de tâlhari, după toate cazările persoanelor în vârstă este de multe ori de interes special pentru hoți.
  • Dacă este necesar, puteți nu numai să vedeți, ci și să auziți tot ce se întâmplă. Camerele de luat vederi instalate de compania noastră sunt echipate cu încorporat microfoane.

În timp ce plecați de acasă, nu uitați de familia dvs. Vizionați live sau înregistrarea video de la camerele de supraveghere se poate face oriunde, acolo unde există posibilitatea conectați-vă la rețea.