Calculator on-line
РУ | ROM

Lu-Vi 11:00 - 19:00

info@help24.md

mun. Chișinău, str. Bucuresti 23a
mun. Bălți, str. Decebal 10/1
Grija pentru cei bolnavi și vârstnici
ru / ro
Program de lucru: Luni-Vineri 11:00 - 19:00
caremd@yandex.ru
+7 (495) 504-23-95

Despre noi

Serviciile de patronaj se desfășoară în mai multe țări, iar acestea sunt în Moldova. La toate astea, timpurile se îndreaptă necontenit, ajutându-ne să ne ajutăm, să ne despărțim și să trăim. Boli, vasele de război, apoi operația, durerea și traumatism, pacienții cu chronice de necroze, oameni cu limite fizice de sănătate, oameni care se ocupă cu nevoia de a avea nevoie, delimitându-și propriul lor templ și dăruim boltu.

În mai multe locuri de muncă, s-au făcut multe calificări, sondaj, medii și sanitari. Există multe tipuri de învățământ de profil și de mai multe opțiuni de lucru cu pacienții. Mai mult decât atât, specialiștii au oferit cursuri și cursuri de instruire pentru bolnavi cu diferite afecțiuni și particularități fizice și psihosoficiale. În acest scop, puteți selecta specialiști pentru a vă ajuta, pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă diagnostica, astfel încât să se potrivească cu programele de învățare și de învățare, care vor fi tratate cu ușurință.

Citește mai mult de servicii și de facilități pentru clienți, de a folosi sanitar-gigant, de asistență medicală și asistență cu бытовыми делами. Clienții noștri au nevoie de o selecție de servicii în conformitate cu nevoile lor și cu nevoile financiare. În acest caz, vă rugăm să consultați asistența medicală pentru a vă ajuta să efectuați o analiză rapidă a pacientului și, dacă este necesar, organizați un examen specializat în cabinetele de asistență medicală, care sunt foarte dificil de manevrat chiar și cu alte întrebări utile.

Care este responsabilitatea?

Crearea unui mediu confortabil pentru o recuperare rapidă la client

Punerea în aplicare prescris de către medicul curant al procedurilor medicale

Controlul asupra respectării corecte a dietei

Controlul asupra utilizării medicației în timp util

Punerea în aplicare a procedurilor de igienă, asistență pentru clienți

Garanție de îngrijire completă și calificat pentru familie și prieteni care au nevoie de ajutorul tau!

Face o comandă