Calculator on-line
РУ | ROM

Lu-Vi 11:00 - 19:00

info@help24.md

mun. Chișinău, str. Bucuresti 23a
mun. Bălți, str. Decebal 10/1
Grija pentru cei bolnavi și vârstnici
ru / ro
Program de lucru: Luni-Vineri 11:00 - 19:00
caremd@yandex.ru
+7 (495) 504-23-95

Prețul pentru prestarea serviciilor de către o soră de patronaj la domiciliu

De obicei la serviciile surorii de patronaj se face apel atuci cînd apare necesitatea îngrijirii persoanei în etate sau în cazul unei persoane bolnave care se restabilește după intervenție chirurgicală, traumă sau urmează tratamentul la domiciliu. Îngrijirea persoanei apropiate este greu de lăsat unei persoane străine, dar în unele cazuri nu există altă ieșire din situație. În cazul dat este necesar să găsiți o persoană responsabilă cu cunoștințe în domeniul medicinei. Centrul medical ”grija” vă va ajuta să alegeți persoana care va corespunde totalmente cerințelor înaintate de d-nstră ca client.

Care este prețul pentru astfel de servicii?

Costul serviciilor prestate de sora de patronaj se calculează în fiecare parte individual, ținîndu-se cont de mai mulți factori: starea pacientului, sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească, orarul de muncă. Desigur, prestarea serviciilor 24/24 va fi un pic mai scump în comparație cu serviciile prestate pentru cîteva ore. În cazul cînd urmează să fie îndeplinite care-va manipulații cu caracter medical costul acestora va fi inclus în suma totală.

Care sunt sarcinile surorii de patronaj?

Sora de patronaj urmează să îngrijească de bolav, dar pe lîngă aceasta în funcțiile ei intră:

  • Să facă curățenie în Camera unde se află bolnavul;
  • Îl ajută pe bolnav să facă baie, adică are grijă de igiena zilnică a acestuia;
  • Procură produse alimintare, prepară mîncare și hrănește pacientul;
  • Efectuază procedurile prescrise de medic;
  • Schimbă lengeria de pat și cea intimă.

Sora de patronaj la timp va administra pastilele prescrise, va controla tensiunea arterială și va face totul după recomandările medicului. Sarcinile asistentei nu se finisează doar la prestarea serviciilor de ordin fizic, ci și acordă într-un fel oarecare și consiliere psihologică ascultînd și discutînd cu pacientul, ceea ce în unele cazuri este mai benefic decît toate manipulațiile fizice.

Surorile noastre de patronaj prestează servicii nu numai permanente, dar și pentru cîteva ore. De aceea,fiți siguri că o să găsiți persoana și serviciul potrivit pentru d-nstră.

Cînd lăsați cererea online, d-nstră trebuie obiectiv să comunicați despre vîrsta și starea pacientului, atît despre cea fizică cît și despre cea morală. Acest aspect este foarte important, datorită faptului că cu mult mai ușor vom putea alege specialistul pe umerii căruia va cădea îngrijirea pacientului.