Calculator on-line
РУ | ROM

Lu-Vi 11:00 - 19:00

info@help24.md

mun. Chișinău, str. Bucuresti 23a
mun. Bălți, str. Decebal 10/1
Grija pentru cei bolnavi și vârstnici
ru / ro
Program de lucru: Luni-Vineri 11:00 - 19:00
caremd@yandex.ru
+7 (495) 504-23-95

Asistentă pentru copil – preț

Bona pentru copil trebuie să fie una profesională și trebuie să dispună de anumite cunoștințe. Copii cu dizabilități sunt o categorie deosebită. Ei au nevoie de o îngrijire aparte, sunt necesare anumite jocuri și diferite manipulații care le pot efectua doar asistentele profesionale care dispun de cunoștințe în domeniul medicinei. Bona trebuie să dispună de o vastă experiență. De asemenea, bona trebuie să dispună de așa calități ca răbdarea, bunătatea, exigența ceea ce în ziua de azi este greu de găsit. Centru medical ”grija” vă va ajuta să găsiți bonă pentru copilul d-nstră care va corespunde tuturor cerințelor înainte și la un preț accesibil.

În ce constă specificul lucrului asistentei în ceea ce privește îngrijirea copilului?

Invaliditatea poate apărea în cazul traumelor, patologiilor care au apărut încă în timpul sarcinii, autismul, sindromul Down etc. În toate cazurile date sora de patronaj trebuie să cunoască specificul acestor boli și specificul îngrijirii copilului în fiecare caz. În cazul dat, sora de patronaj trebuie să devină prietenă acestor copii care dispun de individualitate. Aceasta va ajuta mult la adaptarea socială a micuțului.

O atenție aparte trebuie să fie acordată dezvoltării copilului, de aceea bona trebuie să cunoască metodele inovative și trebuie să le poată aplica. Dacă bona este una profesională, prețul pentru serviciile prestate de ea vor fi relativ ridicate. Cel mai despentru dezvoltarea și reabilitarea copilului se folosesc diferite tehnici cum ar fi: metoda reabilitării creative, metoda Zaitseva, sistemul Montessori etc. De asemenea, se pot aplica și tehnici fizice de reabilitare precum: plimbările, masajul, vizitarea piscinei, gimnastica etc.

Serviciile prestate de personalul de patronaj – prețul

Prețul serviciilor pentru anjarea bonei depinde de mai mulți factori: studiile, experiența, graficul de muncă, sarcinile pecare urmează să le îndeplinească, cunoașterea metodelor de dezvoltare și reabilitare. Serviciile unei  bone profesionale poate să coste destul de scump, dar pe lîngă preț este greu de găsit o astfel de asistentă. Compania noastră vă poate ajuta cu angajarea unei bone profesionale și conform unui preț care o să vă convină d-ntră. În lista de prețuri sunt indicate prețurile pentru serviciile prestate și d-nstră cu ușurință puteți alege serviciul care vă convine. În cazul plății serviciilor prestate de asemenea se vor lua în considerație următorii factori: graficul de muncă, sarcinile care va urma să le îndeplinească, nivelul profesionalismului. Noi dispunem doar de specialiști calificați care își îndeplinesc sarcinile corespunzător.