Calculator on-line
РУ | ROM

Lu-Vi 11:00 - 19:00

info@help24.md

mun. Chișinău, str. Bucuresti 23a
mun. Bălți, str. Decebal 10/1
Grija pentru cei bolnavi și vârstnici
ru / ro
Program de lucru: Luni-Vineri 11:00 - 19:00
caremd@yandex.ru
+7 (495) 504-23-95

Serviciul de patronaj: accesibil după preț

Patronajul – este acea formă de tutelă care se aplică pentru persoanele care deja au atins majoratul.  Aceasta este o formă de îngrijire a persoanelor care au de suferit în urma unor boli grave sau atunci cînd nu se pot deservi de sine-stătător. De asemenea, centrele de patronaj îi ajută pe oamenii în etate și pe cele cu dizabilități. În zilele noastre tot maimult se face apel la serviciile de patronaj, deoarece ele presupun și acordarea îngrijirilor medicale. În cazul cînd rudele, apropiații persoanei bolnave nu îi pot acorda îngrijirea necesară ei apelează la astfel de servicii fiind siguri că persoana dragă va fi îngrijită și tratată corespunzător.

Trebuie să înțelegeți că serviciile de patronaj se axează nu numai pe prestarea serviciilor de ordin medical, ci includ în sine complexitatea serviciilor: ajutorul în ceea ce privește treburile casnice, sprijinul moral etc.

Este greșit să credeți că la astfel de servicii se apelează doar în cazul cînd rudele nu doresc să îngrijească de ruda care este bolnavă și se dezic de ea. Nu este chiar așa. De cele mai multe ori persoanele în etate preferă să locuiască singure, rudele vizitîndu-i de cîteva ori pe zi. În acest caz persoana permanent trebuie să aleagă între serviciu, casă și ruda bolnavă. Așadar, ieșire din situație există și anume apelarea la serviciile de patronaj. Este foarte comod, deoarece surorile de patronajpot acorda ajutor medical, pot prepara hrană dietică sau conform recomandărilor medicului și îi va oferi bolnavului îngrijiri corespunzătoare. Serviciile prestate de surorile de patronj sunt foarte binevenitemai ales cînd persoana are nevoie de îngrijiri medicale de lungă durată. Lăsînd persoana vîrstnică în grija surorii de patronaj puteți fi siguri că totul va fi efectuat la cel mai înalt nivel. Dacă bolnavul stă la pat, atunci sora de patronaj va aplica tehnicile care vor duce la reabilitarea mai rapidă a bolnavului și în scurt timp ve-ți observa schimbările pozitive care sau produs în starea bolnavului.

Caracteristicile cooperării cu compania noastră

Serviciul de patronaj prestat de centrul ”grija” este unul accesibil după preț. Necătînd la faptul că prețurile sunt mici, surorile noastre sunt profesioniste și vor acorda îngrijirea necesară bolnavului la cel mai înalt nivel.