Calculator on-line
РУ | ROM

Lu-Vi 11:00 - 19:00

info@help24.md

mun. Chișinău, str. Bucuresti 23a
mun. Bălți, str. Decebal 10/1
Grija pentru cei bolnavi și vârstnici
ru / ro
Program de lucru: Luni-Vineri 11:00 - 19:00
caremd@yandex.ru
+7 (495) 504-23-95

Услуги сиделки на дому

În cadrul mai multor familii apare necesitatea angajării unei surori de patronaj la domiciliu. Dacă rudele d-nstră suferă de careva maladii sau din cauza bătrîneții nu se pot îngriji de sine stătător este cazul să apelați la o soră de patronaj care va lociu împreună cu persoana care are nevoie de îngrijiri. Apelînd la centrul medical ”grija” pentru a angaja o soră de patronaj, d-nstră veți asigura persoana cu îngijirea de care aceasta are nevoie. Durata serviciilor prestate de specialiștii noștri este de la 10 zile. Cu lista de prețuri pentru serviciile prestate puteți face cunoștință pe site-ul nostru. Fiecare client va dispune doar de servicii calitative și personal competent.

Ce intră în serviciile prestate de sora de patronaj la domiciliu?

Sora de patronaj este obligată 24/24 să îngrijească de bolnav, și să presteze și următoarele servicii:

  • să procure producte, medicamente și să îndeplinească alte sarcini date de căte client;
  • ajutorul în ceea ce privește necesitățile fiziologice;
  • plimbările la aer curat;
  • efectuarea igienei de zi cu zi;
  • curățenia în camera unde se află pacientul;
  • controlul administrării pastilelor prescrise de medic;
  • spălarea veselei și dezinfectarea lucrurilor de care se folosește bolnavul;
  • hrănirea bolnavului;
  • schimbarea hainei și a lenjeriei de pat.

În dependență de starea pacientului și necesităților individuale sora de patronaj poate îndeplini și alte funcții. Dar în orice caz ea va deveni un bun prieten atît pentru pacient, cît și pentru rudele acestuia.

Sora de patronaj de la centrul medical ”grija”

Devenind clientul centrului nostru, d-nstră veți asigura persoana dragă nu numai cu simple servicii care îi vor îmbnătăți viața, dar și cu sprijin care este foarte necesar în momentele grele ale vieții. Noi cunoaștem cît de greu este să faceți alegerea în ceea ce privește încrederea care urmează să o acordați unei persoane străine în grija față de persoana dragă d-nstră. Vă asigurăm că în cadrulcentrului nostru toți specialiștii dispun de studii în domeniul medicinei, au vastă esxperiență în îngrijirea bătrînilor și persoanelor cu dizabilități. Cu ajutorul companiei noastre vețiputea alege colaboratori care vor orespunde cerințelor d-nstră individuale. Puteți angaja o asistentă care 24/24 va avea grijă de pacient și de asemenea, se va ocupa e treburile casnice. Unui specialist bun va putea acorda toată grija și va efectua toate manipulațiile necesare pentru a îngriji o persoană grav bolnavă, pe cînd d-nstră nu o puteți face în toate cazurile. La fel, puteți apela la serviciul angajării surorii de patronaj pentru perioada de timp cît persoana se află la spital. Pute-ți lăsa cererea online, făcînd un simplu click sau apelînd la contactele indicate pe site.